"
7. Packing and marking
7.1. Packing
The \r\ntea shall be packed in closed, clean, and dry containers made of \r\nmaterial which does not affect the quality of the tea.
7.2. Marking
The\r\npackages of tea shall be marked in accordance with any relevant legal\r\nrequirements and agreements between the interested parties.
BIBLIOGRAPHY
[1]\r\nTCVN 5086 (ISO 3103), Tea – Preparation of liquor for use in sensory tests
"File gốc của National Standards TCVN 9740:2013 (ISO 11287:2011) for Green tea – Definition and basic requirements đang được cập nhật.
National Standards TCVN 9740:2013 (ISO 11287:2011) for Green tea – Definition and basic requirements
Tóm tắt
Cơ quan ban hành | Đã xác định |
Số hiệu | TCVN9740:2013 |
Loại văn bản | Tiêu chuẩn Việt Nam |
Người ký | Đã xác định |
Ngày ban hành | 2013-01-01 |
Ngày hiệu lực | |
Lĩnh vực | Công nghệ- Thực phẩm |
Tình trạng | Còn hiệu lực |